wedrowki childe harolda opracowanie

Dokonywanie Porto

Miałem przyjaciela w college’u, którego celem życiowym było przenieść się do Francji, don Beret, stomp na winogrona i zrobić wino na życie. Chociaż starałem się jej powiedzieć, że nie było więcej wina niż fioletowe nogi, a berety były tak „Clinton Administracja” zignorowała mnie i marzył winogron tak. Choć nie podzielał jej aspiracji Winiarstwa i postanowił zamiast marzyć o najlepsze sosy słodko-kwaśne czymś o wiele bardziej realistycznie, jak oświadczyny od Brada Pitta, że ??dostał mi do myślenia o procesie, a ona got me spragnione wiedzy. To ostatecznie doprowadziło mnie do odkrycia różne rodzaje wina wymagają różnych receptur, z jednym z najbardziej złożonych należące do Portu.

Przed faktycznie czytanie o co port, byłem pod wrażeniem, że wszystko, co było zaangażowanych osób natrafienia na winogron w bose stopy. Z tego powodu, często obawiają się, że będę pić Tinta Barroca i znaleźć pływające w moim szkła ludzki paznokieć czy może kukurydzę nożnego. Ale, prawdę mówiąc, port decyzji jest długi, skomplikowany proces.

Port wina, znany również jako Vinho do Porto, Porto lub Porto wino jest wzmacniane wino, które pochodzi z doliny Douro w północnych ziemiach Portugalii. Wyprodukowany w Portugalii od połowy 15 wieku, Port zyskał popularność w Anglii po traktacie z 1703 roku Methuen Chociaż traktat ten nie rzeczy wojennych zarezerwowane dla książek historycznych, w odniesieniu do wina to spowodowane Anglia zostać przyjęta przez rodzinę Port, z Portugalia bycia rodzicami biologicznymi.

Nie ma łatwego sposobu, aby port: no niby jest w pakiecie z „Wystarczy Kropla” instrukcji. Zamiast tego procesu początkowo obejmuje zbieranie winogron, ich rozbijania, a następnie umieszczenie ich w zautomatyzowanym zbiornika, gdzie są następnie pocięte na małe kawałki. Po pozostając w tym zbiorniku przez prawie dwadzieścia cztery godziny, winogrona zaczynają fermentować i ich cukru wspina się do łańcucha pokarmowego, zamienia się w alkohol.

http://pozycjonowanierumia.pl
– autor artykułu